1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

88-91 d16z6 engine mount problems...... Help.

Discussion in 'Civic and CRX - EF' started by bubba90hatch, Aug 18, 2009.

  1. bubba90hatch

    bubba90hatch New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 12, 2009
    i just swaped out my 90 hatch dx with a d16z6 vtec and i have a problem i have everything done but the one mount to the right bye the driver fender (if your in front or the car) wont work i tried the one off my d15 and the d16 i have even changed the brackets and still wont work. idn what the problem is. Can anyone help............
     
  2. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    just take the mount off the stock civic/ef motor and put it on the d16z6
     
  3. efhatch9086

    efhatch9086 New Member

    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 23, 2009
    i havd same issue and i took bracket and motor mount off a 92-95 civic and put it in there and it worked great i got a extra bracket and mount laying around if u want it
     
  4. INJEN78

    INJEN78 HS LEGEND

    Messages:
    9,187
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Oct 1, 2007
    Location:
    OHIO
    i thought all d series mounts were the same..you might have to take the mount and the bracket off your old motor and put it on the new motor
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page