1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

90 CRX hot start problem NOT main relay

Discussion in 'Civic and CRX - EF' started by mattduning, Jun 17, 2010.

  1. mattduning

    mattduning New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 17, 2010
    Hey, I have a 1990 CRX SI, just developed a hot start problem, when hot it won't run the fuel pump (starter turns over fine), has new main relay and swapping a different main relay has no effect, the ck engine light and led on the ecu come on flashing very rapidly and the main relay just buzzes, does not click on. Replaced the distributor, car runs better now ;) but no change to this problem, incidentally has new fuel pump also. When I checked the ground for the ecu with the engine cold, got these same symptoms with ground disconnected. Good ecu swapped in while problem manifests, no change. Know I need to trace the wiring when it is doing it, what else? Thanks.
     
  2. 8secHonda

    8secHonda New Member

    Messages:
    322
    Likes Received:
    9
    Joined:
    Mar 21, 2010
    wow bro, u checked everything i woulda thought to check, other than a bad connections/and/or ground somewhere.. u pretty much covered everything else..
     
  3. mattduning

    mattduning New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 17, 2010
    It was a loose ground, someone had grounded the ECU to the valve cover, I didn't know that it didn't belong there, anyway the ground from the valve cover to the body was loose. Thanks for the response.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page