1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

90 dx o2 code just did tps swap

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by goldgreen90ef, Aug 30, 2006.

  1. goldgreen90ef

    goldgreen90ef goldgeen90ef

    Messages:
    642
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Aug 19, 2006
    Location:
    cold ohio
    yesterday i swapped out tps on my 90 dx w a b16 swap.i had orig had a tps cel and a o2 cel, replaced the tps(which was bad)put on a b16 tb gasket from a dohc vtec delsol(only one the parts store carrys) and a homemade gasket for the tps. now my car runs great, but it throws a o2 code when it warms up. now everyone is prob gonna say to replace the o2 sensor, but i really dont think thats it. any suggestion would help. (the reason i dont think its the o2 sensor is becauser my other 90 dx(wit a jdm d15b vtec, had the same prob, replaced o2 sensor about 5 times, even went as far as to a drill my chikara header and weld in a bung and relocate, and still ha never helped) thanks
     
  2. freak86

    freak86 New Member

    Messages:
    287
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 28, 2006
    Location:
    Southwest Michigan
    are you sure both of your o2 sensors are wired to the ecu, and in the correct pins? which b16 do you have? obd0 right?
     
  3. goldgreen90ef

    goldgreen90ef goldgeen90ef

    Messages:
    642
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Aug 19, 2006
    Location:
    cold ohio
    obd o

    yea its an obd0 setup i have only one o2 wire my setup has a chipped zdyne ecu (90 civic s1 ecu) re done for a b16
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page