1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

91 Hatch Wont Start

Discussion in 'Civic and CRX - EF' started by roninallout79, Dec 31, 2007.

  1. roninallout79

    roninallout79 Plan B

    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 19, 2007
    Location:
    GER friggin MANY
    91 Hatch back with a D15 DPFI So I was driving and my car cut out. Took the distributor cap off and the coil was fried. Replaced it with a brand new one car started for about 5 minutes went to drive off and it cut out again and now it wont start again. Cap is dirty cleaned off the contacts. Battery wont hold a charge. And it cranks but stalls for a second and the n continues cranking while its being jumped any ideas??
     
  2. INJEN78

    INJEN78 HS LEGEND

    Messages:
    9,187
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Oct 1, 2007
    Location:
    OHIO
    pssible ground issue
     
  3. civtegra07

    civtegra07 New Member

    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 17, 2007
    Location:
    hope,bc
    my car was doing that. I checked my battery connections, and my starter nut was a little loose. Tightened them up and the car doesn't do it anymore. Oh and your battery may be fried. If it doesn't hold a charge then it is probably dead(unless you can try to fill the little holes on the top) so it doesn't have enough juice to keep it running. My alternator died and I drove the car for a while then the battery had no juice left and the car died. Just me though. Hope it helps
     
  4. 88blacksi

    88blacksi Grandpa

    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 16, 2007
    Check the ignition switch.
     
  5. roninallout79

    roninallout79 Plan B

    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 19, 2007
    Location:
    GER friggin MANY
    Well I got it running. The damn starter stud was loose the cap was dirtier than I thought and the plugs were a little dirty too. Plus the battey was damn near empty. But it runs good now thanks for all your help guys. TRU
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page