1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A/C problems...

Discussion in 'Accord' started by Hondadude141, Jul 24, 2007.

  1. Hondadude141

    Hondadude141 ¿pɐǝɥ ɹn ɥʇıʍ uıop nɥɔʇɐʍ

    Messages:
    2,621
    Likes Received:
    108
    Joined:
    Jul 17, 2007
    Location:
    TX
    Alright so i am stumped i have tried everything...
    The a/c in my car just stopped blowing cold this morning AGAIN! well here's the story..

    last year we replaced the whole a/c system lines, compressor, everything and it felt like it worked for a while, it is fully charged with free-on, and everything, so could it be the thermometer?? could it be fried or just set funny? im so frustrated and the summer heat sucks, so a quick fix is definately needed... i think its the temp but i have no idea, any guesses?

    ~Matt~
     
  2. Mulepick

    Mulepick New Member

    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 24, 2006
    Location:
    Nevada
    Is the compressor clutch engaging? The only other two areas to consider after your rework is the expansion tank and the valve. Where these replaced too?
     
  3. Hondadude141

    Hondadude141 ¿pɐǝɥ ɹn ɥʇıʍ uıop nɥɔʇɐʍ

    Messages:
    2,621
    Likes Received:
    108
    Joined:
    Jul 17, 2007
    Location:
    TX
    yea the compressor clutch engages and yes they were replaced too...
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page