1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ABS/TCS Lights

Discussion in 'Accord' started by boondocker, May 12, 2009.

  1. boondocker

    boondocker New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 12, 2009
    Hey all. I've got a 2001 Accord v6. I've just replaced the wheel bearing, passenger side, and after install the above lights are on. Will removing then re-installing the ABS sensor cause this to happen? Great care was taken in removing it so no wires were broken in the process. Any help would be appreciated.

    Thanks!
     
  2. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,577
    Likes Received:
    696
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
    you could try resetting the ECU, remove the battery power wire for a few minutes.
     
  3. boondocker

    boondocker New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 12, 2009
    Sorry, forgot to mention that. The battery was disconnected for about 20 minutes. No change.
     
  4. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,577
    Likes Received:
    696
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
    gotcha. no idea then :( i know pulling the power to the ECU resets the ABS (if so equipped) and CEL on my mirage.
     
  5. boondocker

    boondocker New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 12, 2009
    Anyone? Beuller?............... Beuller?.................
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page