1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

adding int wipers to a non int setup...?

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by Hondatuner88, Oct 20, 2005.

  1. Hondatuner88

    Hondatuner88 Senior Member

    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 15, 2005
    Well...title pretty well explains it...I got just high and low on my wipers...I want intermiten? (spelling) also..Whats all needed? Just a INT control switch?? Anyone do this before?? Thanks!
     
  2. brian11to1

    brian11to1 Senior Member

    Messages:
    9,203
    Likes Received:
    21
    Joined:
    Jan 9, 2003
    its probably just a relay...
     
  3. confusatron

    confusatron Senior Member

    Messages:
    464
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 15, 2005
    Location:
    Chicago area
    My 93 DX hatch came with em from the factory, I'm not sure what you'd need to change.
     
  4. VTECin5th

    VTECin5th Administrator

    Messages:
    2,182
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Apr 17, 2005
    Location:
    Phoenix Az
    since this is a place to post nonhelp, mine are broken.
     
  5. phunky.buddha

    phunky.buddha Admin with a big stick Admin VIP

    Messages:
    28,465
    Likes Received:
    228
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    Dallas / Fort Worth, TX
    Add a switch to move the flow to another circuit that you build inline with your current wiper electronics- and just use a few capacitors and a relay to make your delay work. Easy.

    [​IMG]

    Or you could transplant the intermittent wiper goodies over from another car.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page