1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ask about redline

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by a_yousry83, Jan 8, 2006.

  1. a_yousry83

    a_yousry83 Junior Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 4, 2005
    i have B18C 93 manual i use p72 for auto trans and my engine cut off 7700 rpm,is it ok or no.
     
  2. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    makes sense... the auotmatics are "de-tuned" compared to the manul versions.

    pick up a p72 for a manual transmission or a chipped p28
     
  3. 92dxhatch

    92dxhatch Senior Member

    Messages:
    955
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 15, 2004
    Location:
    nor*cal
    you can use a p72 for a manual and use it for an auto? thats new to me. i don't know about that???
     
  4. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    you obviosuly didni't read this thread.


    he has an auto ecu on a manual tranny car.
     
  5. 92dxhatch

    92dxhatch Senior Member

    Messages:
    955
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 15, 2004
    Location:
    nor*cal
    oh duh!! good call!
     
  6. jamesA

    jamesA Well known pissed off telephone guy VIP

    Messages:
    16,119
    Likes Received:
    1,016
    Joined:
    Aug 10, 2003
    Can you do an auto -> manual swap on obd1 P72s? I know there's a how-to for P28s out there.
     
  7. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    sure. its just a matter of faking the signal via resisotors or some shit for the lock up soldenoid
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page