1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

B16A fuel problem NEED HELP BEFORE I LOSE IT!!

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by CRXproject, Apr 20, 2004.

  1. CRXproject

    CRXproject Junior Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 22, 2003
    Location:
    cheyenne, WY
    :blink: Hello i did the b16a swap into my 89crxSI and it seems that the reason i cant get it started is because fuel is not delivering into the block. i Change the main relay and the resistor box. The computer is a pr3 and its throwing a code 8 so it works. the only way i can get it started is by putting fuel in the inside of intake manifold and it will run until that is al burned up. I have spent many nights up trying to fix the problem its enough to lose my head i need help please.
     
  2. hybrid89

    hybrid89 thistownsucks...

    Messages:
    1,821
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jan 8, 2003
    Location:
    SoCal
    did you cahnge your fuel filter when the swap was done?

    matt
     
  3. MaaseyRacer

    MaaseyRacer Senior Member

    Messages:
    2,980
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    San Francisco, Ca.
    Check you injector resistor box, and are you throwing any codes?
     
  4. CRXproject

    CRXproject Junior Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 22, 2003
    Location:
    cheyenne, WY
    Yhea i change both the resistor and the filter, i also changed the main relay. How ever the guy the owned the car before me did put a turn off switch on the hood i know you have to run wire to turn of the fuel. Any ideas???
     
  5. B16RacerN2NR

    B16RacerN2NR Working Hard VIP

    Messages:
    6,148
    Likes Received:
    99
    Joined:
    Feb 28, 2003
    Location:
    Moving back West...

    once i did a swap and ALL 4 injectors wouldn't spit out any fuel...you might want to try that, unless the injectors them selves aren't getting any power at all
     
  6. Bl6CRX

    Bl6CRX Senior Member

    Messages:
    1,553
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 14, 2003
    Location:
    UCLA
    yeah check the current of the fuel injectors, they should pulse if they are getting power, also check the map sensor, my friends car had a similar problem, had plenty of spark but no fuel, switched the maps and wah lah!
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page