1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

B16A OBD1 jumper harness question

Discussion in 'Civic and CRX - EF' started by ZCpowerdSI, Sep 20, 2010.

  1. ZCpowerdSI

    ZCpowerdSI New Member

    Messages:
    491
    Likes Received:
    11
    Joined:
    Oct 13, 2009
    Location:
    ON, Canada
    I have a 91 civic dx hatch with a OBD0 B16A converted to OBD1. My problem is i can't get vtec to work. i thought it was the solenoid but its not. i need to know where in the OBD1 jumper harness are the vtec wires supposed to be. the wires are tapped into the harness already, im just wondering if they're in the right place.

    Thanks
     
  2. ZCpowerdSI

    ZCpowerdSI New Member

    Messages:
    491
    Likes Received:
    11
    Joined:
    Oct 13, 2009
    Location:
    ON, Canada
    found pinouts!! have them in the right place. but vtec wont work.
     
  3. D16SiHatch

    D16SiHatch New Member

    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    44
    Joined:
    Sep 7, 2007
    any cel's? oil at proper level?
     
  4. ZCpowerdSI

    ZCpowerdSI New Member

    Messages:
    491
    Likes Received:
    11
    Joined:
    Oct 13, 2009
    Location:
    ON, Canada
    oil is always at proper level and i do have a check engine light. but its for my IAC. its messed up. i changed the whole vtec mechanism (vtec solenoid, oil pressure switch, the whole thing) and i took it off a buddies gsr. also changed the ecu, and ran new wires for vec. i just can;t find the problem.

    is it posible that something is wrong with the head?
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page