1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

b16a1 problem

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by filip-s, Oct 6, 2006.

  1. filip-s

    filip-s New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 29, 2006
    I swaped my car s engine (d13 b1) with b 16 a 1,my b16 a1 came with an incomplete wire harness. It s missing the wires that go to the dash fusebox. I ve connected them all following the manual,and i ve also added the main relay. Whwn i try to start the engine the fuel pomp works,the engine has no spark or it gets one spark. Check engine doesn t stay on,and i get no error code from the ecu. If I disconnect a sensor from the intake body I get an error code. Can anyone help?
     
  2. wardatron

    wardatron New Member

    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 15, 2006
    Location:
    UNITED KINGDOM
    where did you get the manual from as i have a incomplete loom too
     
  3. filip-s

    filip-s New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 29, 2006
  4. filip-s

    filip-s New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 29, 2006
    I`ve checked all the wiering again, replaced the starter unit, distribuitor cap, and only 2 spark plugs are fireing. Somebody?
     
  5. filip-s

    filip-s New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 29, 2006
    problem solved!
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page