1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

b16a2 bogging down and then running fine

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by cubasonlysiblurre, May 3, 2006.

  1. cubasonlysiblurre

    cubasonlysiblurre Junior Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 21, 2006
    :cry2: Ok first off im really new to this forum thing so bear with me hear, i own a 00 civic si and i put a dc sport 4-1 header on it, well shorly after that the damn check egine light came on. so i went and had it checked out and the code it was trowing was like a p420 or something dont remeber but it said it was catalytic under thrush hold bank 2 I dont know what the hell that means and ive had a new cat, put in there last year. but the real problem is when im drivin the car. just going along 60 and 75 mph the car just stright up starts falling on its face just boggs donw i give it more gas and it jumps up and runs fine does it like 2 times and then runs fine some times i just let off the gas and it will do fine to, but you can stick in the clutch and rev it up revs up fast and with out proplems so if you need anymore info i will gladly answer any questions. I DONR KNOW STUMPED. any info would help!
     
  2. wanderinman

    wanderinman Senior Member

    Messages:
    863
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 28, 2005
    Location:
    Raleigh, NC
    o2 sensor problem maybe? I can't see what else you could have done changing out the header. Check the wiring/installation of the sensor and get back to us.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page