1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

b18 into a delsol

Discussion in 'Civic and del Sol - EG and EK' started by delsol_racer, Aug 2, 2006.

  1. delsol_racer

    delsol_racer Junior Member

    Messages:
    176
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 2, 2006
    Location:
    watsonville ca
    im droping a b18a1 from my 91 teg to my 95 delsol i was told i have to change tha intake mainfold is this true? also what else do i have to change i get told my many diffrent people and not all of them match please give me some heads up i want it to get finished so i can race again


    UNR
     
  2. 93delsolsi

    93delsolsi Junior Member

    Messages:
    439
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 1, 2006
    Location:
    Jersey
    i have a b18c1 in my delsol and was told to chang the manifold to but i didn't it work they just tell you that because if you don't hook up like 1 or 2 diffrent sensor it will throw you a code. But if eavey thing is install correct you can keep the manifold look

    [​IMG]
     
  3. reikoshea

    reikoshea HS Troll...And Mod Moderator VIP

    Messages:
    12,633
    Likes Received:
    193
    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Antonio, TX
    never done the swap, but you wont pass the ref with this swap either.
     
  4. spikehairboy

    spikehairboy Junior Member

    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 8, 2006
    we did it on my friends del sol but we just swapped in a skunk 2 intake manifold, he has have no check engine light..
     
  5. 93delsolsi

    93delsolsi Junior Member

    Messages:
    439
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 1, 2006
    Location:
    Jersey
    I have no check engine light and i have the stock maniflod
     
  6. JDM B20 EH2

    JDM B20 EH2 Junior Member

    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 21, 2006
    Location:
    Russellville AR
    if you are runnin a obd0 or a early obd1 with all the vacum lines then you will need to swap to a later obd1 mani.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page