1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

B18c no power help!!!!

Discussion in 'Integra' started by snugy, Nov 23, 2009.

  1. snugy

    snugy New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 22, 2009
    I just swapped a B18C into my 96 Integra. I converted from OBD I to OBD II.
    I don't have my knock sensor hooked up yet. but all other sensors are hooked up.
    The motor was working fine before the swap and I only changed the Timing belt and waterpump.

    The motor starts fine and Idles OK. however, it boggs a little bit. And has VERY VERY little power. It has next to no acceleration

    Any help would be greatly appreciated.

    Thanks in Advance
     
  2. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    hook up your knock sensor and then come back for help if you still need it...
     
  3. snugy

    snugy New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 22, 2009
    knock sensor is hooked up Still same problem...
     
  4. nusclein2ricer

    nusclein2ricer New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 23, 2009
    try shutting the key on and off it should pick up and go bro.....also does it back fire at all ?????
     
  5. eman13

    eman13 New Member

    Messages:
    86
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Sep 12, 2008
    Location:
    SOCAL
    check your timing,1 teeth wrong on those obd2 could mess with your take off
     
  6. dc4dude

    dc4dude Member

    Messages:
    904
    Likes Received:
    17
    Joined:
    Aug 12, 2008
    Location:
    chicago, il
    yeah, i picked up on the timing belt being done, bogging and no power usually equals timing being off. tdc and check your timing marks, before and after you adjust the tensioner.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page