1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

B20 in Del Sol

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by marklyerly, Jul 24, 2010.

  1. marklyerly

    marklyerly New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 22, 2010
    I have had a problem latly with the engine sustaining a steady idle. I have checked and cleaned the IACV. Checked the MAP sensor and the TPS sensor. No CEL and I have even played with the throttle cable and bolt. I was told to change my fuel pump since the engine is bigger that it needs more flow. However from what I understand all the B series run 45psi. Is the EG stock pump slowing me down or is there something else. Next I am checking the vacuum lines if I can find a good diagram. Any help would be appreciated.
     
  2. Briansol

    Briansol Admins Admin VIP

    Messages:
    21,456
    Likes Received:
    2,117
    Joined:
    Nov 18, 2007
    Location:
    CT
    fuel pump is more than enough for a stock motor b20. the fuel filter may be clogged, you may also want to check your plugs and wires.
     
  3. marklyerly

    marklyerly New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 22, 2010
    I'll check the filter, as far as plugs and wires I have MSD as well as a blaster coil and its all fairly new so no dice there.
    Thanks
     
  4. Primob16a3

    Primob16a3 New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 26, 2010
    I would pull the plugs and check them. They could let you know if you have a fuel problem at all. Maybe you need a hotter plug? IDK, but thats where i would start, then go from there. Good luck.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page