1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

b20vtec integra no gas or spark?

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by raabdunn, Jun 25, 2011.

  1. raabdunn

    raabdunn New Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 22, 2011
    Ok so my buddy bent a rod in his 2000 gsr so I put the head on a b20z block and put it in. I finally got it put together, timing right and everything and it won't start. I checked for spark (there is none) and fuel pressure or even any gas in the fuel rail and its dry. I'm thinking fuses, but could I have done something else wrong? I can't seem to figure it out. Thanks for the help!
     
  2. raabdunn

    raabdunn New Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 22, 2011
    anybody?
     
  3. bambi119

    bambi119 New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 22, 2011
  4. 99sidude

    99sidude Moderator Moderator VIP

    Messages:
    3,707
    Likes Received:
    170
    Joined:
    May 1, 2006
    Location:
    Ohio
    Werd. That is the first thing I'd check. Swap yours with the one from the blown teg and see if it runs.
     
  5. raabdunn

    raabdunn New Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 22, 2011
    Ok thanks I'm gonna try it tomorrow and I'll let you know how it goes.
     
  6. GlassHeadlights

    GlassHeadlights West West Yall

    Messages:
    4,066
    Likes Received:
    71
    Joined:
    Oct 24, 2007
    Location:
    Calgary, AB
    No spark or fuel? ECU or grounds. I really think grounds.
     
  7. i love b series

    i love b series New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 11, 2011
    try ur relays nd if that dont do it it may be the computer i had an eg coupe nd it ran great nd the next day i went to go somewhere and it wouldnt start nd i cheeked everything nd could not figure it out nd i put my friends computer in it cuz he had the same car nd it started right up i think it was because it rained the night b4 nd there was some real close lightning strikes i guess it got hit or it was from the static electricty hope this helps u
     
  8. raabdunn

    raabdunn New Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 22, 2011
    Ok so I forgot to ask if the main relay out of my 1996 civic hx will work for his 00 GSR?

    ...And I checked all the grounds and they are connected. However, the little wire to the sensor underneath the distributor (maybe coolant temp sensor?) is shot. This wouldn't have anything to do with no gas or spark right? (Sorry for the noob question, I just want to be sure).
     
  9. raabdunn

    raabdunn New Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 22, 2011
    Btw I just dropped the brand new AEM fuel pressure regulator and the tiny top tightening screw and bolt snapped right off....I just paid 120 for it and don't really wanna buy another one. Does anywhere know where I can find just the little bolt? If not, then the upper cap? Thanks


    By the way the car starts now! It's really exciting thanks for all the help! ^_^
     
  10. raabdunn

    raabdunn New Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 22, 2011

    And by using the word "screw," I meant nut. :confused:
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page