1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can I get a little help please?

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by knuteiriktveiten, Nov 3, 2008.

  1. knuteiriktveiten

    knuteiriktveiten New Member

    Messages:
    262
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Sep 22, 2007
    Location:
    Louisiana
    Hello, I just got a B18A1 in my '90 civic hatch. It was a DPFI, I bought the new harness for the conversion and I am having issues trying to get the car to start. It is getting spark to all four cylinders. I am getting fuel to the fuel rail. I just went to check voltage at the injectors and my number one and number three injectors are getting voltage when I turn the key but the number two and four injectors make a negative reading for a split second, then go back to nothing. So now I am trying to figure out what I did wrong...all of the connections were soldered. The resistor box is plugged in....any ideas would be great! thanks!
     
  2. knuteiriktveiten

    knuteiriktveiten New Member

    Messages:
    262
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Sep 22, 2007
    Location:
    Louisiana
    nobody?
     
  3. George777

    George777 ^^ Likes Bewbies

    Messages:
    2,917
    Likes Received:
    61
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    With your mom
    And you said you used the conversion harness on this? Sounds to me like something isn't wired right... Pull up google, get a diagram, and check all the wiring again...
     
  4. delsol_racer

    delsol_racer Junior Member

    Messages:
    176
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 2, 2006
    Location:
    watsonville ca
    did you wire the injectors into the ecu? and what bout the reststior box for the injectors. also i had to change my fuel pump. cuz it wasnt putting engouph fuel pressure at the rail.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page