1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

can some one burn me a chip

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by TWISTEDIMAGE, Jul 26, 2005.

  1. TWISTEDIMAGE

    TWISTEDIMAGE Senior Member

    Messages:
    806
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 11, 2005
    Location:
    CASPER WYOMING
    had matt burn one long time ago and he will not respond i need one for p-28 with itr motor and my ecu is already socketed it was uber chip any thing please help.
     
  2. Estorvito

    Estorvito Soy Boricua

    Messages:
    2,036
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Oct 17, 2004
    Location:
    Orlando FL


    I think projekteg does em' but i havent seen him here in a while..
    Pm him, maybe you'll get lucky..He also has an ebay store if im not mistaken...

    Good luck!
     
  3. TWISTEDIMAGE

    TWISTEDIMAGE Senior Member

    Messages:
    806
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 11, 2005
    Location:
    CASPER WYOMING
  4. civicious

    civicious FüK-VTEC VIP

    Messages:
    9,855
    Likes Received:
    629
    Joined:
    Jun 15, 2003
    Location:
    Houston, TX
    Buy me the chip and send me the .bin file along with postage, and I'll do it for ya.
     
  5. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    paypal me $10 to brian@hondaswap.com and i'll burn you a base map w/ crome and ship it out to you. again, BASE MAP. i can't tune a car from half way across the world.

    chips are $5 and shipping will be a couple bucks...
     
  6. TWISTEDIMAGE

    TWISTEDIMAGE Senior Member

    Messages:
    806
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 11, 2005
    Location:
    CASPER WYOMING
    just wondering if you can make it for one wire o2 and no knock i will pay you right now...../.../../../.


    thanks b
     
  7. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    see pm. no.

    i can DISABLE the heater circuitry, but i cannot disable the fact that the ecu wants a 4-wire o2.
     
  8. TWISTEDIMAGE

    TWISTEDIMAGE Senior Member

    Messages:
    806
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 11, 2005
    Location:
    CASPER WYOMING
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page