1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

car won't start (need help)

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by mylasthatch, Mar 25, 2007.

  1. mylasthatch

    mylasthatch New Member

    Messages:
    169
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Sep 6, 2006
    and I have no idea why, would really like to talk to someone to see if i can get it figured out, its a 92civic cx with a 91 d15b2 in it, it had both the cx manifolds on it but i was givin what i believed to be a 94dx intake manifold swapped everthing over and got it put back on, well it started up but i was leaking coolant out of the back of the manifold so i took the sensor? off of it and one hose that runs from the back of it where it was leaking at well where it runs to on the engine isnt on the engine so i thought maybe trying to plug it up, so i got it plugged up started it up and it ran then died, then wouldnt start, realized 2 plug wires had came loose, put them back on and it still wont start, checked for spark and everyone of them is sparking and i can hear the fuel pump kick on, but it just wont start, someone please help, need it running again asap, and i know its probably something stupid or something but i cant figure it out. Thanks
     
  2. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    do you have any check engine lights on
     
  3. mylasthatch

    mylasthatch New Member

    Messages:
    169
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Sep 6, 2006
  4. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    so does it still fire up and go dead or nothing at all
     
  5. mylasthatch

    mylasthatch New Member

    Messages:
    169
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Sep 6, 2006
    i checked each one for wire for spark and they all did but it wont start, acting like its not getting fuel or fire
     
  6. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    it might be a bad ground or injectors.
     
  7. mylasthatch

    mylasthatch New Member

    Messages:
    169
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Sep 6, 2006
    all the grounds were checked, this is what happened exactly, swapped manifolds over and forgot a plug on the iacv so i plugged it up and it ran fine but i was leaking coolant out of the back of it so i took it off the manifold and plugged it, well i after that i started it back and it died right after starting it, tried a few more times then realized 2 plug wires had came loose, plugged them back up and it hasnt started since
     
  8. racer28535

    racer28535 New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 3, 2007
    check the pressure of the fuel pump,sounds like younot getting any gas to the engine!!!
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page