1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Car won't start....

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by 89B16EF, Jun 13, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 89B16EF

    89B16EF Junior Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 21, 2004
    I have a 89 B16A ef and it won't start. The timing is dead on, i have spark and the compression is fine.

    Heres the deal. MY fuel pump decided to take a poop on me so i replaced it with a Walbro 255 (i know its a bit harsh for the motor, but it was REAL CHEAP) and now the car won't start. I pulled the plugs and they reek of gas. So yeah they fouled out, so i take em out, and use a air line and blow it all dry in the head. Then replace with new platinum plugs. And still the car won't start. WTF?

    Im in the process of buying an adjustable FPR with gauge, to get all the pressure exact. But my question is WHAT ELSE COULD IT BE? I have a bad o2 sesor as well (thats what i was told) and i was told that it would contribute to the problem.

    Please help i want to get her back on the road.

    Andru
     
  2. Jeef

    Jeef NO MA'AM Moderator VIP

    Messages:
    7,150
    Likes Received:
    294
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    CT
    This is not Swap-related. This is the Swap-related forum.

    Try again in the right forum.

    :locked2:
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page