1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CEL help....

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by eg6sir, Sep 20, 2005.

  1. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
  2. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    what it looks like to me is code 10, which is the IAT sensor..i may be wrong...so i just wanna get a second opinion on that code(from the vid)...or is it code 20...see i dont know...first time checking CEL code....im a noob at this

    PLEASE HELP ME
     
  3. kyleirwin

    kyleirwin Retired OG

    Messages:
    2,420
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Oct 24, 2002
    Location:
    Vegas
  4. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
  5. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    someone help...
     
  6. reikoshea

    reikoshea HS Troll...And Mod Moderator VIP

    Messages:
    12,633
    Likes Received:
    193
    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Antonio, TX
    doesnt look like its showing a code if you ask me...mine stays off for a few seconds before it starts blinking. might want to make sure you have the juper wire/pin in the right holes. sometimes i put it in the lock wholes insted of with the leads. its an easy mistake to make.
     
  7. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    so i make a circuit between the blue and brown wires, right...??im a noob at the ecu thing
     
  8. D See 2

    D See 2 Senior Member

    Messages:
    2,405
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    Baltimore, MD


    yes, and then the CEL will start blinking with the appropriate code.
     
  9. VTECin5th

    VTECin5th Administrator

    Messages:
    2,182
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Apr 17, 2005
    Location:
    Phoenix Az
    Yea if you want to make sure, unplug your o2 sensor, start your car, then re do the test.
    You will now have another code!
    :)
     
  10. reikoshea

    reikoshea HS Troll...And Mod Moderator VIP

    Messages:
    12,633
    Likes Received:
    193
    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Antonio, TX
    I woulda unplugged the IAT or something....its right there and all it requires is popping the hood.
     
  11. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    which one of these plugs do i use...???

    [​IMG]
     
  12. reckedracing

    reckedracing TTIWWOP VIP

    Messages:
    21,056
    Likes Received:
    1,180
    Joined:
    Dec 5, 2002
    Location:
    NY
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page