1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Code 20, I think?

Discussion in 'Civic and CRX - EF' started by xips(86CRXSI), Dec 26, 2007.

  1. xips(86CRXSI)

    xips(86CRXSI) New Member

    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 11, 2005
    Location:
    Portland, OR
    Ok so I got the lights and all that worked out, but now I getting code's 1 and 20, well I think 20 but its kinda funny, I thought for code 20 it would give me 2 long lights, but it gives me 20 short lights, so i'm assuming that its code 20, I was not getting this code until I fixed the interior lights dash, tach, turn sig, and all that. I have another main fuse box from a 90 si hatch back I could put in but I'm not sure that's the problem. I'll check the connection to the oxygen sensor, and hopefully thats not connected and thats why I'm getting the code for that. Any other tips on the eld code 20?




    Plus the engine idle is pretty high like 2200 rpms, idk if it the o2 sensor or the eld that making that happen.
     
    Last edited: Dec 26, 2007
  2. roninallout79

    roninallout79 Plan B

    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 19, 2007
    Location:
    GER friggin MANY
    Just ran into this problem yesterday on a 90 Rex turned out the ground bolt under the battery tray was loose. Check that out might be your code 20
     
  3. xips(86CRXSI)

    xips(86CRXSI) New Member

    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 11, 2005
    Location:
    Portland, OR
    yeah the ground on the engine harness was loose.:fosho3:
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page