1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

comp help

Discussion in 'Computers, Games, Electronics etc' started by AHHVTEC, Jul 19, 2007.

  1. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    in my search bar at the top of my home comp i used to could just click on the side for the drop down and then highlite what site i wanted and just click it and it went there i dont no what ive done but now when i highlite it and click on it it just puts it in the bar i still have to hit go or enter, i want it the way it was before how can i fix it that way.
     
  2. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    bump
     
  3. Celerity

    Celerity Well-Known Member

    Messages:
    21,969
    Likes Received:
    146
    Joined:
    Sep 11, 2003
    .... don't even understand. Sorry.
     
  4. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    you mean the one you can choose from Google, Ebay.. basically whatever you want to put in there to do a quick search.. sorry .. cant help at getting it back.. try going into preferences/options under tools
     
  5. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    i think what im saying is that when i click on my bookmarks, it just puts the url in the address bar and that's it. it does not go to the link.
     
  6. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    umm.. just hit enter..
     
  7. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    yea but that sucks before it just went to it when i clicked on it
     
  8. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    well, it should still be under Tools - Preferences/Options
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page