1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

crx problem

Discussion in 'Wheels / Suspension / Tires / Brakes' started by TITO.CIVIC, Mar 22, 2009.

  1. TITO.CIVIC

    TITO.CIVIC New Member

    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 30, 2007
    Ok b20 I'm not good at writing but I'm going to do so my crx is making a noice after installing the brakes like 2 days ago is like when the brakes go bad and are metal to metal but they are new. I took the tire off to see if I find sometin but the onli thin I found was that the disc brake was like shaking a lot like if there was nothin but the axel holding it con some one help me thanks.
     
  2. Z6CRX

    Z6CRX übber ɐɾuıu etarip

    Messages:
    1,560
    Likes Received:
    33
    Joined:
    Aug 22, 2005
    Location:
    Pittsburgh, PA
    I have no idea what you are trying to say.

    but as a guess. The brake pad material slipped off and is now grinding against the brake. Most brakes have the possibility of this but more common to see on cheapo ones.

    Also the axles do not hold the brakes in place, but there are 2 screw that hold the disk on the hub, it is stabilized by the caliper and rim to hold it in place as well.
     
  3. TITO.CIVIC

    TITO.CIVIC New Member

    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 30, 2007
    yes i know but when u have the tire on if you lift the car and move the tire back and ford the tire sowld be tight and muve if one of the arm is bad but it muves like if the nobs where not tight.
     
  4. sick civic

    sick civic New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 22, 2009
    i have a civic with the d16y7 init and the v tec on a v tec motor is green ? and i got a sensor on my head lucks licke a v tec but its gray and not green so what is it ? can anybody tell me ? thanks .
     
  5. Z6CRX

    Z6CRX übber ɐɾuıu etarip

    Messages:
    1,560
    Likes Received:
    33
    Joined:
    Aug 22, 2005
    Location:
    Pittsburgh, PA
    :wtf:
    speak ENGLISH

    maybe your talking about wheel bearing play.
    If the top and bottom of the tire has excessive play its usually wheel bearing

    if it goes side to side its usually tie rod.

    sensors dont always have to have the same plug color. Go search the forums and identify if your solenoid is in place.

    Also start your own thread. there's a link that look like this [​IMG]

    use it.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page