1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

d16a6 head on d15b2

Discussion in 'Civic and CRX - EF' started by RcRacing72, May 3, 2007.

  1. RcRacing72

    RcRacing72 Junior Member

    Messages:
    163
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jul 9, 2006
    Location:
    Wisconsin
    So I've swapped the head over and intake.
    I ran wires from the injectors to the ecu to set up for mpfi

    I ran c1 and c2 to b10 and b12
    I ran c1 and c2 into the bay and hooked them up to the correct wires for the distributor

    I'm getting codes 15 and 20. One is coolant temp cause its not hooked up and the other is a ignition power i believe.

    I'm guessing my distributor is bad since I test for spark and there is none and there is power going to the distributor(THX thompsonRx7 for ripping me off on not the motor but the distributor too! cant wait to test that tranny!).

    The car will crank over but no fire.
     
  2. 91_Accord_Ex

    91_Accord_Ex 88_CRX_DX

    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 20, 2007
    Location:
    Clermont, FL
    At least you got your stuff from thompsonrx7 although it was bad, Alot of ppl on another site got screwed by him.
     
  3. RcRacing72

    RcRacing72 Junior Member

    Messages:
    163
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jul 9, 2006
    Location:
    Wisconsin
    ahh im still not getting spark! I'm still getting power to the distributor.

    guys any of you got any ideas
    could my ecu be bad?
    The harness?
    Did I wire correctly?
     
  4. RcRacing72

    RcRacing72 Junior Member

    Messages:
    163
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jul 9, 2006
    Location:
    Wisconsin
    ya I've heard. Ive been contacted by a couple of em. But I'm quite frustrated, 2nd night of racing is tonight. My chances of rookie of the year are shot I think If i cant make it by next friday.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page