1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

D16z6 in cx, first time running d-series vtec...

Discussion in 'Engine Building' started by 5speed4life, Dec 31, 2004.

  1. 5speed4life

    5speed4life Senior Member

    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 15, 2004
    Location:
    Cleveland Ohio.
    Hey, i just finished up my car. finaly. im runing ad16z6 with a d15b cam. i had to run the vtec wires and im about 73.6% positive they are run right.
    My deal is i dont hear vtec or feel any other increse in speed, but it pulls steady through the gear. I am going to the track tomarow, and id like to have a way to figure this out. Now i know vtec in a D is nothing like a B, but is it common to not notice at all?

    Thanks in adavance, and for puttin up with all tha other n00bish questions ive posted.
     
  2. phunky.buddha

    phunky.buddha Admin with a big stick Admin VIP

    Messages:
    28,465
    Likes Received:
    228
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    Dallas / Fort Worth, TX
    If it pulls smoothly all the way to redline, your VTEC should be working just fine. You're not going to feel a monster kick on VTEC if your ECU is tuned properly from the factory.
     
  3. 5speed4life

    5speed4life Senior Member

    Messages:
    381
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 15, 2004
    Location:
    Cleveland Ohio.

    ya, its ok, i figured it out. vtec is workin just fine, and i heard it a little last nite. Thanx
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page