1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

distrubitor problen

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by ^crx^, Apr 14, 2005.

  1. ^crx^

    ^crx^ Senior Member

    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 19, 2004
    i was converting my b16 from obd0 -> obd1 today, and the firsth thing i started with was to change the distrbutor, and after that did i plug the p28 ecu to the conversion harnes and the old wiring.i did not hook up the o2 sensor.
    but when i tried to start it did it sound like it only was running on 3 cylinders, (un burned gas in the exhaust)
    so i shut i down right away and checed the wiering to the dizzy, and installed a set of new plugs.
    and now it is just dead! wont start at all. when i m checking for sparks is it just the on one of the plug wires, and a second one comes on somtimes...
    what can the problem be??
     
  2. ^crx^

    ^crx^ Senior Member

    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 19, 2004
    how can i messure if it ok?
     
  3. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    could be a bad distributor, or somethign inside like the coil or ignitor... or the cap could have some corrosion crap on it... could be 21312 things. you gotta eliminate some easy options first
     
  4. ^crx^

    ^crx^ Senior Member

    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 19, 2004
    well, it is a spanking new from distrubitorking.. so i cant belive thats wrong...
    what would be the easyest thing?
    a few wires has a metal shield around them, can this cause any problem?
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page