1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ecu question

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by t3t4delsol, Mar 18, 2008.

  1. t3t4delsol

    t3t4delsol New Member

    Messages:
    652
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    York, Pa
    ok, I new to this site, but not new to Honda's, I own a 97 del sol si that was turboed but do to financial reasons im putting the car back to stock. Im almost done my rebuild on the y8, but I have one issue remaining

    The car came stock with an obd2 p28 which I no longer have. Now my question is can I use an obd2 p2p in its place or do I need to get another obd2 p28, The p2p are a dime a dozen but the p28 are rare to find and are extremely overpriced.

    any insight on this issue is appreciated, and If your going to try to tell me that Honda never made obd2 p28 don't post here
     
  2. t3t4delsol

    t3t4delsol New Member

    Messages:
    652
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    York, Pa
    bump anyone?
     
  3. t3t4delsol

    t3t4delsol New Member

    Messages:
    652
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    York, Pa
  4. t3t4delsol

    t3t4delsol New Member

    Messages:
    652
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    York, Pa
    ttt anyone I need a answer
     
  5. Turbo&Auto

    Turbo&Auto Nick Go FAST!!

    Messages:
    3,269
    Likes Received:
    29
    Joined:
    Jan 9, 2006
    Location:
    East Burg, PA!
    You could get a obd2->obd1 harness and a obd1 p28?
     
  6. t3t4delsol

    t3t4delsol New Member

    Messages:
    652
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    York, Pa
    I just sold a obd1 p28 and a boomslang harness the car is being put back to stock.

    Does anyone know if I can use a p2p instead of a obd2 p28
     
  7. 99sidude

    99sidude Moderator Moderator VIP

    Messages:
    3,707
    Likes Received:
    170
    Joined:
    May 1, 2006
    Location:
    Ohio
    the p2p is the ecu for the y8, therefore it will work
     
  8. LS_VTEC

    LS_VTEC you get the BRAKE

    Messages:
    2,616
    Likes Received:
    25
    Joined:
    Dec 11, 2007
    Location:
    NJ
    Get the ecu that matches the engine. If the car is obd2 and the engine is obd2 than get the obd2 ecu for that engine. Keep in mind, you will need an obd2a ecu, not an obd2b.
     
    1 person likes this.
  9. BrutalB83

    BrutalB83 Brutal Moderator Moderator VIP

    Messages:
    11,620
    Likes Received:
    302
    Joined:
    Jun 24, 2006
    Location:
    Rochester Hills, MI
    :werd:

    The easiest way to guarantee it will work the first time and run correctly is to just use the ECU that's meant for the motor. A P2P should be fine, just make sure it's an OBD2A ECU like LS_VTEC said...
     
  10. awptickes

    awptickes unimpressed by you VIP

    Messages:
    9,279
    Likes Received:
    500
    Joined:
    Aug 29, 2007
    Location:
    MD
    I'm selling the ECU you need. OBD2a P2P. Check my fs thread, then hit me up via PM.
     
  11. chana

    chana New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 24, 2008
    Hey friends....
    I want to this Honda ECU pinouts....
    37820-P8R-911
    817-128350
    PLEASE send is....
    my email : cdsalwathura@gmail.com
    good bye....
     
  12. BrutalB83

    BrutalB83 Brutal Moderator Moderator VIP

    Messages:
    11,620
    Likes Received:
    302
    Joined:
    Jun 24, 2006
    Location:
    Rochester Hills, MI
    Stop spamming. Start your own thread...
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page