1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ecu Throwing A Code

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by brc80, Feb 14, 2003.

  1. brc80

    brc80 Senior Member

    Messages:
    1,613
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Nov 9, 2002
    Location:
    Southern California
    Anybody know what this code is i have a 1st gen b16 with a pr3 ecu.
     
  2. AllMotorMonster

    AllMotorMonster Senior Member

    Messages:
    542
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 13, 2002
    Location:
    Inland Empire foo!

    13 - BARO Sensor (Atmospheric Pressure) - defective circuit or unplugged
    defective sensor
     
  3. brc80

    brc80 Senior Member

    Messages:
    1,613
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Nov 9, 2002
    Location:
    Southern California
    What is it, how do i fix it but i run fine with it on as well do i really need it
     
  4. AllMotorMonster

    AllMotorMonster Senior Member

    Messages:
    542
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 13, 2002
    Location:
    Inland Empire foo!

    The baro sensor is in your ecu. I'm not sure how you could fix it other than getting a new one, or chipping it and bypassing the baro sensor.
     
  5. LXVTEC

    LXVTEC Member

    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 9, 2002
    I have this code being thrown as well on my PR4 with 92 LS in a 89 Civic LX 4DR. I swapped my ECU and same issue so try swapping ECU's first and see.
    Good Luck. if you figure it out let me know please
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page