1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ed6 with b18b1 no start

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by hondaman152, May 11, 2008.

  1. hondaman152

    hondaman152 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 11, 2008
    Location:
    Cali
    i just got done swapping an ls into my ed6 and cant figure out y it wont start. i've checked everything and found out it has something to do with the injectors. i used the obd0 ones from my single cam. need help asap
     
  2. LS_VTEC

    LS_VTEC you get the BRAKE

    Messages:
    2,616
    Likes Received:
    25
    Joined:
    Dec 11, 2007
    Location:
    NJ
    Your distributor, injectors and ecu have to match, meaning if your running obd0, everything must be obd0. If its obd1, everything must be obd1.
     
  3. hondaman152

    hondaman152 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 11, 2008
    Location:
    Cali
  4. LS_VTEC

    LS_VTEC you get the BRAKE

    Messages:
    2,616
    Likes Received:
    25
    Joined:
    Dec 11, 2007
    Location:
    NJ
    What is happening when you try to start it? Is the fuel pump priming?
     
  5. hondaman152

    hondaman152 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 11, 2008
    Location:
    Cali
    yup, its sounds like it wants to start but when it turns over it shuts back off
     
  6. LS_VTEC

    LS_VTEC you get the BRAKE

    Messages:
    2,616
    Likes Received:
    25
    Joined:
    Dec 11, 2007
    Location:
    NJ
    I still do not understand what your saying... When you crank it, it just cranks and doesnt start? Or the engine starts and then shuts off? Or it cranks and then just stops cranking and you get the "click click click" noise?
     
  7. thirteen_20

    thirteen_20 EF Tuner

    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Oct 15, 2007
    Location:
    Anadarko, OK
    last time I checked, a B18B1 was OBD1, and an ed6 was OBD0...:confused:
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page