1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ef b18 trouble running

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by Rudy14, Jan 17, 2013.

  1. Rudy14

    Rudy14 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 17, 2013
    Ok guys I'm am new to the honda scene and new to the fourm I recently picked up a ef civic that had been swapped to b18 obd0. When I first got the car after it had been siting for almost 2 years I changed out all fluids got the car running and ran fine I was looking at the motor noticed the . side of the block where the mount goes was tore out and nothing holding that side in so I got anther b18 swapped it out pluged everything up the way up saw I start it up and idles at about 1500 rpm i give it gas and it wants to die can't give any gas at all or will die I was getting a 6 and 10 blink on pcm I go out today the pcm stays lit up and doesn't go off
     
  2. boostedek420

    boostedek420 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 22, 2013
    i think its ur computer
     
  3. Rudy14

    Rudy14 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 17, 2013
    I have a pm7 now and that one is fine but still same problem
     
  4. Somalia757

    Somalia757 SOMALIA

    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 10, 2008
    Location:
    VA BEACH, VA
    Are you positive the new engine is obd0 also?
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page