1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

EG b16 swap almost done but need help

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by gsr1379, Apr 14, 2006.

  1. gsr1379

    gsr1379 Junior Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 6, 2006
    Hi
    I have a 92Vx hatch and i recently put in a b16 (sir II) and i did the rewiring of the o2 down to 4 wire with no CEL. I added the knock sensor wire no CEL.

    When I start the motor it runs good but CEL is on code 3 and 7 Map and TPS
    I have swapped the plugs reset ECU (dc the neg term on batt) same CEL's
    One Plug RGY wires and the other is RGW

    I have two other Map sensors (and the stock one VX one) i got both of them off EBAY one said it was for a b16(it mounts on the TB) and the other said it was from a d15(mounts on fire wall)
    the b16 motor i got does not have the map Mounted on the TB (like my stock)

    When I rev the motor its good (Little slow) Idle to ~3000 over 3k it bogs when I get it to rev higher ~7k down when i give gas well Idling down it bog

    So what plug goes to witch sensor goes to what plug one with yellow wire or one with white wire

    And any other ides on what it might be?

    oh also I am using the stock VX harness and a JDM p30 ECU
     
  2. gsr1379

    gsr1379 Junior Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 6, 2006
    Bump anyone?
     
  3. VTECin5th

    VTECin5th Administrator

    Messages:
    2,182
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Apr 17, 2005
    Location:
    Phoenix Az
    Green and white stripe/ Yellow and Red stripe/Red with black stripe goes to MAP
    Green/Yellow/Red goes to TPS
     
  4. gsr1379

    gsr1379 Junior Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 6, 2006

    Cool thanks I will see if that help me
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page