1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

electrical prob?

Discussion in 'Civic and CRX - EF' started by evilneo, Aug 12, 2008.

  1. evilneo

    evilneo New Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 13, 2008
    Location:
    kunkletown, PA
    I have a 91 crx hf (1.5 sohc 8 valve) when i am running the car voltage is fine for a while. then as i hit the throttle voltage goes down. replaced alternator,still the same but if i unplug voltage regulator voltage stays at 13.88 but then i have only 1/4 throttle and if i push it to the floor nothing happens. Also if i am driving car will not let me go past 4,000 rpms until warmed up but lose power after 4,100. wondering if it is a wiring problem?:(
     
  2. t3t4delsol

    t3t4delsol New Member

    Messages:
    652
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    York, Pa
    large system?
     
  3. evilneo

    evilneo New Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 13, 2008
    Location:
    kunkletown, PA
    nope just a head unit
     
  4. BoostedHatch

    BoostedHatch get tha fuck out!

    Messages:
    557
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Aug 13, 2008
    Location:
    Bossier City, Louisiana
    sounds like you need to set your timing back or forward.
     
  5. George777

    George777 ^^ Likes Bewbies

    Messages:
    2,917
    Likes Received:
    61
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    With your mom
    Electrical gremlins
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page