1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ELICTRICAL PROBLEM.

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by DYTRADER1628, Sep 16, 2003.

  1. DYTRADER1628

    DYTRADER1628 Member

    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 16, 2003
    i have a 95 civic ex coupe.

    My Speedo sometimes works and sometime doesn’t. At first I though the sensor was going soon. But when I was installing an fm changer to my factory radio I had the key in the “On” position and the Speedo sometimes would go randomly and it would add miles on the cluster.

    Than the other day my fm changer stop working, it wasn’t getting power anymore, so I just unplugged it. After a day or so my radio doesn’t store the code anymore or the radio stations. Plus I notice that my clock was very dim and sometimes would go off and that 2 wouldn’t store the time. Every time I start car it would say 1:00. I already check the battery for lose connections. The car starts up fine.

    Anybody know what’s going on or what I should look for?
    :huh:
     
  2. brian11to1

    brian11to1 Senior Member

    Messages:
    9,203
    Likes Received:
    21
    Joined:
    Jan 9, 2003
    :emofo: If you typed the post correctly and spelled electrical correctly then maybe we could help.
     
  3. MXDesa

    MXDesa Senior Member

    Messages:
    927
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Apr 19, 2003
    Location:
    Queens, New York

    I understood what he was saying! try again with a little more attention, you might get it.
     
  4. DYTRADER1628

    DYTRADER1628 Member

    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 16, 2003
    Thanks for the F bombs. not my fault i do too much drugs.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page