1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Engine Mount Help?

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by Ignorant import guy, Jan 25, 2006.

  1. Ignorant import guy

    Ignorant import guy Senior Member

    Messages:
    298
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 22, 2006
    What engine mount kit do I need to swap a B16A2 into my 1999 Civic EX non-VTEC. Where could i find a good price for the kit?
     
  2. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    nothing if the b16a2 is from the 99-00 civic si. use those mounts
     
  3. Ignorant import guy

    Ignorant import guy Senior Member

    Messages:
    298
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 22, 2006
    i plan on buying a JDM B16a2...does that change anything
     
  4. killercannible

    killercannible Senior Member

    Messages:
    633
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Jul 17, 2005
    All b series engines have the exact same mounting holes and the transmissions are the same, excluding cable transmissions. All you need for this swap is a 99-00 si rear mount. If you want it to be really stiff (recomended) get the torque mounts too. Also get the mount inserts while you are at it, they are cheap and will really help you.
     
  5. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    100% false.

    true

    false. the rear mount and the 99-00 si drivers side mount is needed. the teg one won't work.

    ALL of this is covered in our 6th gen swap guide in the Swap Articles forum.

    torque mounts are over-rated IMO, but are good to have if you are using the stock mounts.
     
  6. spoonracer84eg

    spoonracer84eg Junior Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 12, 2005
    Im not trying to be a smart ass but there isnt a JDM B16a2. There is a JDM B16 Sir ll. Thats probably what you meant. JDM motors do not have numbers after the "a" or whatever letter is there.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page