1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Feels like wheel hop

Discussion in 'Wheels / Suspension / Tires / Brakes' started by MazdaAspec, Jun 17, 2009.

  1. MazdaAspec

    MazdaAspec /\ IDIOT ALERT /\

    Messages:
    177
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Feb 3, 2008
    Location:
    North Dakota
    When ever I accelerate an any gear, it feels like I am getting tons of wheel hop. I have not a clue on what it could be. I just got the brand new Megan suspension put in with the Skunk2 camber kit. I have different opinions so far and need other input. It might be a wheel out of balance, the diff. not hooking up, or even a bad coilover. I believe it is coming from the passanger side in the front cuz when I have somebody with me it is not as bad. Any other things I should look at. Think the suspension is to soft or am I just retarded.
     
  2. K2e2vin

    K2e2vin Senior Member

    Messages:
    8,446
    Likes Received:
    92
    Joined:
    Jan 2, 2003
    Location:
    Raleigh, NC
    Check your front bushings and motor mounts(mainly the front/rear torque mounts). They're known to wear out especially in older cars.
     
  3. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    i know exactly what you're talking about.. i had busted the motor mount bolts off in my block.. driver side mount only.. mine was bad though..
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page