1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

finished swap, couple of problems

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by emoney, May 6, 2005.

  1. emoney

    emoney Junior Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 14, 2005
    i just finished swapping a 2000 type r engine into my 96 gsr. a couple of minor problems have occured. first, the tach doesn't work ( i have the stock intrument cluster and a 98 type r ecu). second, the headlights and interior lights flicker slightly at night when the car is at idle. third, their is a slight clicking noise when i engage and disengage the clutch and for a few seconds after its disengaged ( the clutch is an act stage 1 type r clutch). thanks a lot for any help!
     
  2. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    -check wiring
    -Again wiring and check voltage at battery. Your alternator may be taking a shit
    -most likely the TOB, howe old is the clutch. If it's new you probably didn't tighten the PP down enough.


    And lastly....why did you swap a b18c5 in when a GSR has the same amount of potential?
     
  3. emoney

    emoney Junior Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 14, 2005
    because i didn't have to pay for it
     
  4. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    im not going to even comment on that

    try the GSR ecu also
     
  5. emoney

    emoney Junior Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 14, 2005
    no, its not like that... i bought a type r and it was stolen, but the engine was recovered.
     
  6. xj0hnx

    xj0hnx I wanna be sedated VIP

    Messages:
    14,172
    Likes Received:
    48
    Joined:
    Nov 10, 2002
    Location:
    C.C.TX.
    So you did pay for it, just in a round about sort of way :)

    But yea, recheck the wiring, and take a voltometer to teh trouble spots make sure you're getting power. Clutch....maybe something is lose, or the t.o.b.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page