1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

fire fox trouble

Discussion in 'Computers, Games, Electronics etc' started by AHHVTEC, Apr 30, 2009.

  1. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    the past few days while just surfing firefox will shut down. it says firefox has stopped working and will close, it does this about 20 times a day. i ran all my virus stuff and it finds nothing. i have no clue whats wrong with it or how i can stop it.it get really annoying to have to log back on all day long.
     
  2. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,577
    Likes Received:
    696
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
    uninstall and reinstall... ?
     
  3. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    i've had that happen a couple times recently.. i did nothing about it... hasnt happened since
     
  4. Drake

    Drake Well-Known Member VIP

    Messages:
    8,632
    Likes Received:
    420
    Joined:
    Oct 6, 2003
    Did you get the recent update?
     
  5. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    well i tried firefox 3 for about a day i didn't like it so i went back to normal firefox but if it keeps happening i will uninstall and reinstall and then if it don't work i guess i will try 3 again
     
  6. Briansol

    Briansol Admins Admin VIP

    Messages:
    21,449
    Likes Received:
    2,110
    Joined:
    Nov 18, 2007
    Location:
    CT
    i told you to give 3 a couple days->week to get the LEARNING bar to learn.

    once it learns your shit, its mint.
     
  7. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    yeah im doing that now, so far i have not been kicked off of 3 yet so far so good.
     
  8. kriz

    kriz New Member

    Messages:
    232
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Apr 13, 2009
    Location:
    Illinois
    Yeah why would you not use 3? Its the same as 2 just... well better! If you must use 2 reinstalling it should fix your random crash problems.
     
  9. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    i like 3 the only thing i hate about it it out everything i click on in the history.if it was just the sites in the history that would be fine but its everything. and i tried reinstalling 2 and the same crap, so im on 3 now with no problems
     
  10. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    change it in preferences... the only thing that pops up in the address bar is my bookmarks when i start typing something
     
  11. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    i will try and see if i can set that.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page