1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

First test drive.

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by 92civicb18b1, Nov 14, 2003.

  1. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    Took the civic for its first test drive after the LS swap.
    Loud as fuck at 4 grand cause exhaust isn't connected
    Clutch grabs very good
    Engine torqued back alot..cause: rear mount isnt bolted down
    Brakes feel good

    End result, if the vaccum hose hadn't disconnected itself it would have been alot more enjoyable ride.
     
  2. MaliWho97

    MaliWho97 Senior Member

    Messages:
    568
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 16, 2003
    Congrats man! It only gets better from here!
     
  3. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    Thanks, maybe I'll take it for a longer ride after I put the radiator back in (i'm too lazy right now)and defenitly after the the rear mount is bolted in. But it did feel pretty strong, and I'm seeing exactly why everyone says to ditch the ls tranny.
     
  4. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    Ight new problem, smokin like a motherfucker, no exhuast connected, thinkin it may be the headgasket. Any thoughts.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page