1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FS : computer stuff vid cards, tuner cards, fans, more

Discussion in 'Computers, Games, Electronics etc' started by GSRCRXsi, Oct 4, 2008.

  1. GSRCRXsi

    GSRCRXsi Super Moderator Moderator VIP

    Messages:
    9,623
    Likes Received:
    345
    Joined:
    Nov 13, 2002
    Location:
    MD
    yea yea, i know, it should be in classifieds, but i figure its better here than there since more people will look in this forum for computer related stuff than the classifieds.

    [​IMG]

    heres the list:

    1. AC Accelero S1 r2. missing the mosfet cooler and the ramsinks no longer have the sticky tape on them. this is a great cooler and it kept my 8800GT at 45C/55C idle/load with a 120mm fan strapped to it. $20 shipped

    2. Saphire ATI Radeon 9600XT AGP. Newegg.com - SAPPHIRE 100575L Radeon 9600XT 256MB 128-bit DDR AGP 4X/8X Video Card - Desktop Graphics / Video Cards used this card for a few months in my old system before i upgraded it. very decent card for minimal 3d and internet browsing and stuff. $25 shipped

    3. EVGA 7300GT PCI-e 16x 512MB. Newegg.com - EVGA 512-P2-N447-LX GeForce 7300GT 512MB 128-bit GDDR2 PCI Express x16 SLI Supported Video Card - Desktop Graphics / Video Cards used this card briefly in my HTPC, and in my main rig. i ran it passive with the AC accelero s1 and it ran about 40C with no fan. the card will come with the stock cooler, however i lost the plastic clips that hold it to the card. you could use some small screws, i just dont have any screws small enough and long enough. or you could just buy it with the AC cooler and run it passive :) 35 shipped

    4. ADD2 card. this card lets you add a DVI and TV-OUT (s-vid) port to your intel onboard graphics. i was going to use it with my HTPC, but a stand alone vid card was a much better solution. but this is a good cheap way to get DVI out if you dont feel the need to go to a stand alone vid card. $20 shipped

    5. Hauppauge PVR-150 NTSC tuner card with remote. Newegg.com - Hauppauge Tuner Card 1045 PCI Interface - TV Tuners & Video Devices this is a great tuner card. used for about 6 months until i upgraded to a PVR 500. the PVR-150 has an onboard hardware encoder, so CPU usage is quite low and a stutter-free picture, even on low power machines. 50 shipped

    6. Pinnacle HD-PCI ATSC/clearQAM tuner card. i got this card off woot.com a while back, but i had no use for it since i dont have digital service and OTA HD is non-existent in my area. it does NTSC too, but unlike the PVR150, it doesnt have hardware encoding, so it uses substantially more CPU. but if only used for digital signals you should be fine since no encoding is necessary. 40 shipped

    7. 3x Scythe S-FLEX SFF21E fans. Newegg.com - Scythe S-FLEX SFF21E 120mm Case Fan - Case Fans i used these fans on my MCR320 rad. these fans are very quiet and push a good amount of air. 120x25mm 49CFM. 10 each or all 3 for 25 shipped

    8. Lian Li fan bay. SOLD

    9. SATA molex power adatper + 18" sata cable Newegg.com - GENERIC Data: 18" Power: 6" SATA Data + Power Cable Model 10S6-571500 - Cables very convenient adapter. i dont need it anymore. 3+shipping or shipped if bought with something else

    10. 12" 24-pin ATX extension. Newegg.com - Athena Power 12" EPS (24Pin) connector Extension Cable Model Cable-AD08 - Cables i used this in my antec 900 case, it helped out when i was cleaning up the wires. or if your main connector is just a little short. 3+shipping
    or shipped if bought with something again

    11. intel socket 478 heatsink/fan/MB bracket. the sink is all aluminum and was used on my old P4. should fit any s478 board. 15 shipped

    12. Galaxy external enclosure for an internal DVD drive, or you can use it for a hard drive i believe (although quite big for that). it has USB 2.0 and eSATA support. ive only used it briefly. 35 shipped

    all prices are shipped and to the 48-states only unless noted. HI and AK, and Canada/Europe will be extra. heatware is in the sig, any questions just ask :) thanks for looking.
     
    Last edited: Oct 6, 2008
  2. GSRCRXsi

    GSRCRXsi Super Moderator Moderator VIP

    Messages:
    9,623
    Likes Received:
    345
    Joined:
    Nov 13, 2002
    Location:
    MD
    up i also have 3 500GB WD drives up for sale too :) 60 shipped each
     
  3. EF9_Hatch

    EF9_Hatch Yeah

    Messages:
    1,012
    Likes Received:
    38
    Joined:
    May 1, 2007
    Location:
    Coraopolis, PA
    are the drives internal or external? IF they are internal... Are they Sata?
     
  4. GSRCRXsi

    GSRCRXsi Super Moderator Moderator VIP

    Messages:
    9,623
    Likes Received:
    345
    Joined:
    Nov 13, 2002
    Location:
    MD
    sorry, yea they are internal AND sata.

    lian li bay sold.
     
  5. Briansol

    Briansol Admins Admin VIP

    Messages:
    21,455
    Likes Received:
    2,117
    Joined:
    Nov 18, 2007
    Location:
    CT
    @5, is it a QAM tuner? i have no cable box
     
  6. GSRCRXsi

    GSRCRXsi Super Moderator Moderator VIP

    Messages:
    9,623
    Likes Received:
    345
    Joined:
    Nov 13, 2002
    Location:
    MD
    5 is NTSC (analog) only. not ATSC or QAM on that one. the other one does clear QAM though, number 6
     
  7. Dustin_m

    Dustin_m Active Member

    Messages:
    4,603
    Likes Received:
    16
    Joined:
    May 21, 2003
    Location:
    San Diego, CA
    so #5 only works for analog signals, no digital cable right? I have regular digital cable, no hd needed. what would work for me?
     
  8. GSRCRXsi

    GSRCRXsi Super Moderator Moderator VIP

    Messages:
    9,623
    Likes Received:
    345
    Joined:
    Nov 13, 2002
    Location:
    MD
    if you have a cable box you can use that (it converts it to analog) with #5. if all of your channels are unencrypted (doubtful) you could use #6 to save them. but chances are that you will only have a few unencrypted channels that would work without the box. id do some research on the box you have and the kind of signal your cable company sends.
     
  9. Dustin_m

    Dustin_m Active Member

    Messages:
    4,603
    Likes Received:
    16
    Joined:
    May 21, 2003
    Location:
    San Diego, CA
    Well we have a box in the living room, but the other rooms don't have a bos and we get all the channels. I don't know much about the different types of cable signals, so I'm not sure where to start. This is the cable box I have. Should I just call the cable co to get info about what they broadcast?
     
  10. GSRCRXsi

    GSRCRXsi Super Moderator Moderator VIP

    Messages:
    9,623
    Likes Received:
    345
    Joined:
    Nov 13, 2002
    Location:
    MD
    you are prob only getting the analog broadcasts on the other TVs. just like a normal setup in which case #5 would work. but keep in mind that this is only a single tuner, so if you are watching tv on other TVs you will only be able to watch it on one TV at a time. but if you just want this to turn your computer into a TV and output to your monitor then that will work just fine. no PIP though.

    but yea ask your cable co to find out what they broadcast
     
  11. YouKnowWhoIBee

    YouKnowWhoIBee my avatar is better.

    Messages:
    2,257
    Likes Received:
    7
    Joined:
    Dec 22, 2003
    Location:
    Maryland
    cable from the wall to the tv without a digital tuner = analog
     
  12. GSRCRXsi

    GSRCRXsi Super Moderator Moderator VIP

    Messages:
    9,623
    Likes Received:
    345
    Joined:
    Nov 13, 2002
    Location:
    MD
    yea thats what i thought. thanks Mr. Comcast! :)
     
  13. Z6CRX

    Z6CRX übber ɐɾuıu etarip

    Messages:
    1,560
    Likes Received:
    33
    Joined:
    Aug 22, 2005
    Location:
    Pittsburgh, PA
    soon to change though with that whole act thing going through for television.

    Correct me if I'm wrong.
    but from the box to the TV would technically be analog even after the changeover unless the equipment is updated. Since its a digital tuner with an analog output. That should be why there really isn't an issue with a lot of TV's when you hook them up to the box.
     
  14. YouKnowWhoIBee

    YouKnowWhoIBee my avatar is better.

    Messages:
    2,257
    Likes Received:
    7
    Joined:
    Dec 22, 2003
    Location:
    Maryland
    To clarify... and not to get off topic.

    The digital transition has nothing to do with analog cable. The only thing it deal with is... ABC, NBC, CBS, FOX, MPT etc... The network stations have to be transmitted digitally. that is why you need a box. the box will be taking the place of the older 'rabbit ears
    that used to bring you those networks.

    The picture quality from a digital cable box is a digital picture. i have no clue if it is analog or digital, but if you really wanna know... I can confirm with the engineers tomorrow.
     
  15. GSRCRXsi

    GSRCRXsi Super Moderator Moderator VIP

    Messages:
    9,623
    Likes Received:
    345
    Joined:
    Nov 13, 2002
    Location:
    MD
    yep, the digital transition is for broadcast ONLY. as in over the air. cable and satellite are not changing at all. you will still get analog from the cable company.
     
  16. jamesA

    jamesA Well known pissed off telephone guy VIP

    Messages:
    16,127
    Likes Received:
    1,020
    Joined:
    Aug 10, 2003
    I just saw this thread, and I want to say; you son of a bastard.

    I just bought a new video card for 70 bucks 3 weeks or so before you put this thread up.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page