1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

fuel issue

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by frieseb, May 5, 2005.

  1. frieseb

    frieseb Junior Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 8, 2004
    Just installed a d16z6 and it isnt throwning any codes. I purchased a wiring harness from rywire for the swap. If the car sits for 20 min it will run for about 2 seconds then die.When checking the plugs the only one getting wet is the #2 plug thats it also the timming is correct. Someone please help me. TIA
     
  2. 88bluehf

    88bluehf Senior Member

    Messages:
    421
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 25, 2004
    Location:
    Denton,TX
    what distributor are you running? ecu? also are you sure your injectors arnt clogged?
     
  3. frieseb

    frieseb Junior Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 8, 2004
    Stock distributor, p28 ecu, and how would I go about testing the injectors to see if they are clogged? If they are clogged how can I fix them? thanks
     
  4. Drake

    Drake Well-Known Member VIP

    Messages:
    8,633
    Likes Received:
    420
    Joined:
    Oct 6, 2003
    From what I understand to test your injectors leave them plugged in but pull them out of the fuel rail and lay a towl or somthing infront of the injectors and start the car. Observe the fuel being sprayed out of the injectors. If they are plugged check out http://www.rceng.com/service.htm for cleaning services. Go back and check your wirring agian maybe. I hope that helps some.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page