1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

GSR del sol

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by 89guts, Oct 26, 2009.

  1. 89guts

    89guts New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 8, 2009
    my battery light came on the other day so i thought it was my battery going weak and had it tested at autozone, it was bad so i replaced it with a new one and thought my problem was solved but it started to come on again and my idle would bounce up and down at stop lights... i had my alternator tested also that was not the problem and my connections are all good too, has anyone had similar problems?
     
  2. intenseneal

    intenseneal New Member

    Messages:
    257
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Apr 10, 2009
    Check all the connections at the battery, alt and that the battery terminals are clean. I would have the alt retested at a different shop. It is easy to get the alt draw test wrong if you dont know what you are doing. It sounds like a bad alt to me. Also make sure the belt for the alt is tight.
     
  3. phyregod

    phyregod !!YTINASNI

    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    225
    Joined:
    Jun 11, 2005
    Location:
    Central Texas
    Double check all of your grounds. Make sure they are clean and connected tight. Same with the power wires.. Make sure there is no corrosion building up anywhere.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page