1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

gsr gauge cluster

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by ripperbone, Mar 12, 2006.

  1. ripperbone

    ripperbone angry bear

    Messages:
    3,173
    Likes Received:
    8
    Joined:
    Oct 20, 2004
    Location:
    Oklahoma
    will a 99 gsr gauge cluster plug up the same in my 95 gsr. since I have a ls cluster been looking for a gsr one and found a 99 for 75, but before I buy it i want to make sure it will work in my car
     
  2. preludebuddy

    preludebuddy Senior Member

    Messages:
    372
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    putting the rad in colorado
    the obd differences will give you some wacky shit going on...I had an obd1 cluster in my obd2 teg and the tach would jump 1500 rpms when my turn signal was on.
     
  3. ripperbone

    ripperbone angry bear

    Messages:
    3,173
    Likes Received:
    8
    Joined:
    Oct 20, 2004
    Location:
    Oklahoma
  4. YouKnowWhoIBee

    YouKnowWhoIBee my avatar is better.

    Messages:
    2,257
    Likes Received:
    7
    Joined:
    Dec 22, 2003
    Location:
    Maryland
    yes it will work but you have to switch one pin.
     
  5. preludebuddy

    preludebuddy Senior Member

    Messages:
    372
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    putting the rad in colorado
    lol...that would have been nice to know. I sold two of my gsr clusters on ebay for 50 bucks.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page