1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

h2b swap is super slow!!!!

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by coreyg, Aug 13, 2007.

  1. coreyg

    coreyg New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 8, 2007
    so i finshed my h2b yesterday and is slow as dog turds. its throwing a tps code. could a bad tps cause any huge power loss??
     
  2. welfare

    welfare Ancient Member

    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    9
    Joined:
    Apr 19, 2004
    Location:
    New York
    tps will cause a big loss because the ecu doesn't know how much throttle you are giving it
    make sure you hae continuity between the correct wires at the ecu and the tps itself, if you cant find continuity there then check and make sure you didn't plug the map plug into the tps and vise versa.
     
  3. coreyg

    coreyg New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 8, 2007
    well the multi meter reads 0 at closed throttle and 1.56 at wot... its getting the 5v through the yellow wire and the ground is good...what the ef is up here?
     
  4. K26_EJ

    K26_EJ Outlawz Performance

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 14, 2007
    Location:
    Fresno, Ca
    thank god i went k
     
  5. welfare

    welfare Ancient Member

    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    9
    Joined:
    Apr 19, 2004
    Location:
    New York
    remove your intake tube and check and see if the throttle plate actually opening all the way, if not there may be a problem with the cable/linkage, if it is opening all the way then the tps is bad.

    BTW you are checking the voltage with the engine Off i assume.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page