1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Harley guys?

Discussion in 'Motorcycles' started by 92stoccord, Jun 27, 2010.

  1. 92stoccord

    92stoccord Big Member VIP

    Messages:
    4,595
    Likes Received:
    234
    Joined:
    Sep 21, 2008
    Location:
    Salem, Ohio
    Well it has begun, my bike has started acting up, and my old man isn't in town to give the answer.

    Drove it to my girlfriends house, ran ok. Went to go for a ride, it wouldn't start. Put new plugs/wires on it. Ran decent. Got it home, went to start it in the morning, and wouldn't run.

    Now a few weeks ago I took it out, and I had the battery poorly harnessed in. It popped out and I didn't realize it until a little ways down the road. I put it back up and tied it down well and continued on my way. When I got home was the first time it stopped running. At my gf's house. I looked and the negative terminal had melted because it was making a poor connection and constantly arcing. I side mounted the battery post and it got a good enough connection. The second time, I figured there wasn't enough of the terminal left in there, so that's why it keeps dying. Went and got a new battery yesterday, put it on and it ran better than it has since I've owned it. Got it to my gf's house, (maybe 5 mins) wouldn't start. I don't know what to do.
     
  2. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,582
    Likes Received:
    697
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
    [​IMG]
     
  3. 92stoccord

    92stoccord Big Member VIP

    Messages:
    4,595
    Likes Received:
    234
    Joined:
    Sep 21, 2008
    Location:
    Salem, Ohio
    I, never in my life, will don "biker clothes", but rather will ride in my chuckies, Army jacket if I'm cold, Flat black full face helmet, and jeans. Maybe boots if I got a chick on the back.
     
  4. 92stoccord

    92stoccord Big Member VIP

    Messages:
    4,595
    Likes Received:
    234
    Joined:
    Sep 21, 2008
    Location:
    Salem, Ohio
    [​IMG]
    This is early spring gear for me.
     
  5. jeffie7

    jeffie7 Wrong Whole! VIP

    Messages:
    12,934
    Likes Received:
    740
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Maryland

    One loud fag!

    =-)

    fuel, air, spark.

    what's missing?
     
  6. chadcharb

    chadcharb Well-Known Member VIP

    Messages:
    3,005
    Likes Received:
    294
    Joined:
    Oct 15, 2008
    Location:
    maple valley, Wa
    i like it
     
  7. jeffie7

    jeffie7 Wrong Whole! VIP

    Messages:
    12,934
    Likes Received:
    740
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Maryland

    I don't think that helps him any. He has to have all 3 for his bike to run
     
  8. 92stoccord

    92stoccord Big Member VIP

    Messages:
    4,595
    Likes Received:
    234
    Joined:
    Sep 21, 2008
    Location:
    Salem, Ohio
    I don't think it's getting sufficient constant spark. It gets it to start then acts like a tard and dies.
     
  9. jeffie7

    jeffie7 Wrong Whole! VIP

    Messages:
    12,934
    Likes Received:
    740
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Maryland
    Easiest thing would be to buy a new battery and try again. Maybe new stater after that.
     
  10. 92stoccord

    92stoccord Big Member VIP

    Messages:
    4,595
    Likes Received:
    234
    Joined:
    Sep 21, 2008
    Location:
    Salem, Ohio
    Battery is literally brand new. I rode once for 5 minutes on it. It's not the melty one, I got a new one after that.

    My suspects are:
    Ignition Module
    Voltage regulator
    or
    Stator.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page