1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hejp please

Discussion in 'Civic and CRX - EF' started by little90, Nov 1, 2009.

  1. little90

    little90 New Member

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 21, 2009
    Location:
    Snohomish WASH
    I just got my 90 civic with a b18a on the ground and rolling but its idleing low and also doesnt run rite like really rough I realy need help i want to drive it and cant . plus when i turn the distrutar it doesnt seem to do anything could someone please help :mellow:
     
  2. eman13

    eman13 New Member

    Messages:
    86
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Sep 12, 2008
    Location:
    SOCAL
    idling low ? whats ur rpm at, check your timming.
     
  3. little90

    little90 New Member

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 21, 2009
    Location:
    Snohomish WASH
    im not sure what its idling at my tachs not working but i checked the timing and tryed adjusting it no diffrance
     
  4. little90

    little90 New Member

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 21, 2009
    Location:
    Snohomish WASH
    hey i put a pm6 ecu in my car and it runs better but still have a code 16 what could cause it and how can i fix it thanks check all the injectors and they seem to be working
     
  5. eman13

    eman13 New Member

    Messages:
    86
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Sep 12, 2008
    Location:
    SOCAL
    u need to check your injectors or connectors with a multimeter to see if tthe ohms, make sure you got your engine connected to a good ground
     
  6. little90

    little90 New Member

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 21, 2009
    Location:
    Snohomish WASH
    ill do that today thanks
     
  7. Bobby17772

    Bobby17772 New Member

    Messages:
    785
    Likes Received:
    6
    Joined:
    Jun 11, 2009
    Location:
    Enfield, CT
    yeah because if your running obd0 injectors without an injector box it'll do that and if you run obd1 injectors with an injector box I would imagine it would do the same thing
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page