1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HELP can not fix this idle problem clip inside

Discussion in 'Prelude' started by Sleeper00, Jun 20, 2009.

  1. Sleeper00

    Sleeper00 New Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    FLORIDA
    92 h22a accord, i did search and did alot of stuffs but still can't fix this idle problem, that's y i made a clip to show it
    ivac-cleaned
    fitv-adjusted
    dis cap and rotor-new
    motor mounts-filled with 3m
    egr vavle-cleaned, egr ports not clean yet

    thank you

    this is with a/c ON
    [​IMG]
     
  2. phyregod

    phyregod !!YTINASNI

    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    225
    Joined:
    Jun 11, 2005
    Location:
    Central Texas
    Ok, this doesn't happen with the AC off, right?
     
  3. Sleeper00

    Sleeper00 New Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    FLORIDA

    only a little with a/c off, with a/c ON is the worst, when ever the a/c kick on and when i rev it, it will do that ,just can't find a way to fix it, i m alos running with no cat
     
  4. Sleeper00

    Sleeper00 New Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    FLORIDA
  5. CAFROG

    CAFROG Honda Minion VIP

    Messages:
    4,417
    Likes Received:
    154
    Joined:
    Apr 5, 2009
    Location:
    NOR-CAL
  6. DESPAIN

    DESPAIN yep....mmhhm.......yep...

    Messages:
    1,703
    Likes Received:
    39
    Joined:
    Aug 1, 2008
    Location:
    flower mound TX
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page