1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

help!!! no power

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by slammedb18acivic, Jan 28, 2005.

  1. slammedb18acivic

    slammedb18acivic Senior Member

    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 16, 2002
    Location:
    pa
    car was running fine parked it for the night and we had another cold night
    went to start the car the next morning and got that fast clickin sound like the battery was dead. Tried to jumpstart it, no power at all to the battery

    went out bought a brand new battery and checked all fuses and grounds . still no power someone please help
     
  2. slammedb18acivic

    slammedb18acivic Senior Member

    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 16, 2002
    Location:
    pa
    went back and cleaned all connections and checked fuses again. still no power. are there any relays that could cause the same prob. Again , im getting no lights at all.
     
  3. BrokenAccord94

    BrokenAccord94 Junior Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 30, 2005
    Try checking your battery cables. I had the same problem and only after I bought a new battery, which I can't take back now, did I figure out that one of my battery cables was totally corroded. Once I replaced it I had power.
     
  4. Taco15

    Taco15 I wear stretchy pants VIP

    Messages:
    6,998
    Likes Received:
    203
    Joined:
    Jan 11, 2005
    Location:
    Tallahassee Fl
    is there any possibility your engine ground came loose?
     
  5. formby

    formby learning in progress

    Messages:
    5,735
    Likes Received:
    23
    Joined:
    Feb 19, 2003
    im having the same problem....it makes ticking noses inside the cabin...i think its the key switch....i have to push the car to start it....lol it sucks
     
  6. Scilingo

    Scilingo Member

    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 21, 2004
    Location:
    Nj
    im having the same problem, and i just replaced the starter the otherday, and still that damn clicking..but i baught a new batt...and i too have to pop my clutch to drive
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page