1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help Part 3

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by dwn2low, Aug 2, 2003.

  1. dwn2low

    dwn2low Senior Member

    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 25, 2003
    Location:
    Little Rock AR
    OK I was all done with everything took the car off the jack stands turned it on but now it won't shift into gears? So I turned it off put it in gear and then started it. It then started to move but then I could not shift it out. Is there a problem with my clutch? Pedel? throwout bearing?
    Help


    :eek: :worthy:
     
  2. darwins_vtech

    darwins_vtech Senior Member

    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 4, 2003
    Location:
    Wisconsin
    did you put the right shift linkages on the car and are you sure that they are bolted down tight?

    Darin
     
  3. dwn2low

    dwn2low Senior Member

    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 25, 2003
    Location:
    Little Rock AR
    I put a linkage from a 94 teg on it and checked to make sure bolts were tight. Still same problem
     
  4. darwins_vtech

    darwins_vtech Senior Member

    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 4, 2003
    Location:
    Wisconsin
    It wouldn't be the clutch I don't think because you are able to start it, so obviously it has clutch pressure. I don't know man, best of luck.

    Darin
     
  5. dwn2low

    dwn2low Senior Member

    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 25, 2003
    Location:
    Little Rock AR
  6. dwn2low

    dwn2low Senior Member

    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 25, 2003
    Location:
    Little Rock AR
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page