1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help Please--Wont Start

Discussion in 'Civic and del Sol - EG and EK' started by kelkou, Aug 18, 2007.

  1. kelkou

    kelkou New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 4, 2007
    swapped a b16 into my HB. Started after a little turning over, running on 3 cylinders. 1st cylinder burning very hot, not getting enough fuel. Car is started and for some reason friend pulls plug 1, car keeps running, had no effect on car whatsoever. he pulls plug 2, car dies. we start it up, pulls plug 3, car dies, doesnt come back on.. wont restart at all.
    what could possibly be affected by this? other than a surge sent back to the dizzy, because im still getting spark.
    changed the injectors still wont start
    any advice?
    b16a swap, new plugs.
     
  2. 6spd_dc2

    6spd_dc2 New Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 24, 2007
    maybe flooded the motor by trying to start. check for fuel, spark, vacuum, fuse, and unhook wiring?
     
  3. kelkou

    kelkou New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 4, 2007
    The car cant be flooded, its been days. The car had been started before, why would simply pulling the plug wire affect vaccum lines?

    so its possible by pulling the plug wire to burn a fuse?
     
  4. 6spd_dc2

    6spd_dc2 New Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 24, 2007
    you said you just swapped. maybe you miss something
     
  5. racer_XX

    racer_XX New Member

    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 13, 2006
    mayeb pullin out the plug wire with no place for the spark to go and just increasing increasing increasing voltage till u ruin ur ignition coil.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page